Χάρη στη συνεργασία μας με την Eurodiet Med, αποκλειστικό αντιπρόσωπο των προϊόντων και της μεθόδου eurodiet, έχουμε βοηθήσει πολλούς ασθενείς μας στην αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

eurodietΗ ιατρική μέθοδος διαχείρισης βάρους eurodiet που εφαρμόζεται από κατάλληλα εκπαιδευμένους ειδικούς, βασίζεται στα τελευταία επιστημονικά δεδομένα της βιβλιογραφίας και τις πρόσφατες οδηγίες της ADA (American Diabetes Association) σχετικά με τις δίαιτες μειωμένων υδατανθράκων. Είναι ήδη σε εφαρμογή σε περισσότερες από 20 χώρες, ενώ στην Ελλάδα εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία αποκλειστικά από ιατρούς σε ένα ευρύ φάσμα ασθενών υπέρβαρων, παχύσαρκων, διαβητικών, με μεταβολικό σύνδρομο και πολλά άλλα ,συνακόλουθα της παχυσαρκίας, νοσήματα. Συστήνεται σε Πανεπιστημιακές κλινικές και σε διαβητολογικά κέντρα δημόσιων νοσοκομείων καθώς αποτελεί τη μοναδική διατροφική αντιμετώπιση της παχυσαρκίας με υποχρεωτική ιατρική παρακολούθηση.

Με συμμετοχή σε πληθώρα ιατρικών συνεδρίων, επιστημονικών εκδηλώσεων και κλινικών μελετών, η ιατρική και διαιτολογική ομάδα της Eurodiet Med βρίσκεται σε διαρκή επιμόρφωση στα θέματα αντιμετώπισης της παχυσαρκίας με στόχο τη βελτιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους ασθενείς της.

Γιατί να επιλέξετε την Eurodiet
∙ Προοδευτική τροποποίηση των διατροφικών σας συνηθειών, που θα σας φέρει σταδιακά στο ιδανικό σας βάρος, και θα σας βοηθήσει να το κρατήσετε για πάντα.
∙ Προστασία της μυικής σας μάζας, αντίθετα με αυτό που συμβαίνει με «κακές» δίαιτες, χάρη στην επαρκή πρόσληψη πρωτεΐνης υψηλής βιολογικής αξίας.
∙ Μια εύκολη στην εφαρμογή δίαιτα χάρη στην μεγάλη γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων.
∙ Ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα δομημένο σε 4 φάσεις, που θα σας οδηγήσει σε μια σταδιακή επίτευξη μιας πραγματικά ισορροπημένης διατροφής.
∙ Ιατρική παρακολούθηση, ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την απώλεια και τη μονιμοποίηση του νέου σας βάρους
∙ Εγγυημένη ευεξία και εξάλειψη της πείνας και υψηλό αίσθημα κορεσμού, χάρη στην επαρκή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη υψηλής βιολογικής αξίας, τις φυτικές ίνες και τα χαμηλού γλυκαιμικού δείκτη σάκχαρα

© 2018 ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ

Back to top